Organiseren

49e Organisatiecommissie

Organiseer de volgende Batavierenrace!

De Batavierenrace komt niet zomaar tot stand: de Organisatiecommissie (OC), normaliter bestaande uit tien studenten (vijf uit Nijmegen en vijf uit Enschede), werkt een jaar lang fulltime of parttime om dit unieke evenement neer te zetten.

Wil jij het grootste landelijke studentenevenement van Nederland organiseren? Heb je altijd al eens een bestuursjaar willen doen?

Kom solliciteren!
Dit kan door je CV en een korte motivatiebrief naar interesse@batavierenrace.nl te mailen!

Solliciteren kan tot 12 juni 2021!


Vragen?
Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat: veelgestelde vragen.

Houd de website en onze Instagram en Facebookpagina in de gaten voor onze bestuursinteresse activiteiten of neem vrijblijvend contact op met kantoor Enschede of kantoor Nijmegen !


Informatieboekje

In onderstaand document is een meer gedetailleerde beschrijving van de functies binnen de Organisatie Commissie te vinden. Samen met een overzicht van de algemene structuur.

Informatieboekje OrganisatiecommissieInformatieboekje Organisatiecommissie (0,97 MB)Vacatures 50e OC

Maak jij deel uit van de 50e OC?

Voor de 50e organisatiecommissie staan nog alle vactures open. Een overzicht van alle functieomschrijvingen vind je in het informatieboekje hierboven.

Ben jij benieuwd of een van deze functies bij jou past? Neem vrijblijvend contact op met de OC via interesse@batavierenrace.nl of loop een keer langs! Klik hier voor de adressen.