Ploegleiders

Ploegleiders

Ploegleiders bij de Batavierenrace

De ploegleider zorgt voor de inschrijving van een team en is daarnaast verantwoordelijk voor een aantal andere zaken. Zo regelt de ploegleider het vervoer, het eten en eventueel het slapen. De ploegleider kan hiervoor bonnen bestellen voor het gehele team. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Universiteitscompetitie

Voor informatie betreft de Universiteitscompetitie kun je hier terecht.

Etappe-indeling

De etappe-indeling van de 50e Batavierenrace kun je hier vinden.

Indien een man op een vrouwenetappe loopt, dan krijgt het team een straftijd voor die etappe. De looptijd wordt dan ook vermenigvuldigd met een factor 1,4.

Studentencheck

De Batavierenrace is een studenten hardloopevenement. Bij de inschrijving zal daarom om 3 bewijzen van inschrijving aan een hogeschool of universiteit worden gevraagd. Deze bewijzen van inschrijving moeten de naam van de student, de studie, het collegejaar en de opleidingsinstelling bevatten. Dit kan bijvoorbeeld een studentenkaart of een officieel bewijs van inschrijving zijn, zolang deze aan de eerder genoemde eisen voldoet.

Voor phd’ers geldt dit niet, zij moeten aan de hand van hun bewijs aantonen dat zij phd’er zijn.

Deze bewijzen van inschrijving moeten uiterlijk 3 december 2021 worden geüpload.

Bewijzen van inschrijving via Studielink worden niet geaccepteerd.

Belangrijke bestanden

Hieronder zijn een aantal belangrijke documenten te vinden die meer overzicht en informatie bieden.

Het ploegleidersdraaiboek geeft een goed overzicht van de taken die een ploegleider moet vervullen. In het draaiboek staat namelijk globaal aangegeven wat er komende maanden gedaan en geregeld moet worden door de ploegleider. Lees dit draaiboek dan ook goed door zodat je niks vergeet!

Ploegleidersdraaiboek 50e Batavierenrace (234 kB)

Belangrijke data 50e Bata - Algemeen Klassement (61,5 kB)


Ploegleidersbrieven

Hier onder kan je de ploegleidersbrieven vinden die zijn verstuurd voor het Algemeen Klassement (AK). De ploegleidersbrieven over het Universiteitsklassement (UC) zijn hier te vinden.

Ploegleidersbrief 1, 13-10-2021 (122 kB)

Ploegleidersbrief 2, 18-01-2022 (300 kB)

Ploegleidersbrief 3, 28-03-2022 (195 kB)


Reglementen

De voorlopige regels voor zowel het Algemeen Klassement en het Universiteitsklassement zijn te vinden in onderstaand Reglement.

Inschrijfreglement 50e Batavierenrace (131 kB)

Wedstrijdreglement 50e Batavierenrace (148 kB)


Startlijst

Hieronder is de voorlopige startlijst te vinden. Hierin staat welk startnummer je ploeg heeft en in welke startgroep je ploeg is ingedeeld.
Dit document bevat de startnummers van het Algemeen Klassement, de Universiteitscompetitie, en het Bedrijven Klassement.

Voorlopige startlijst 50e batavierenrace (242 kB)


Zoek je nog lopers?

Ben jij als ploegleider nog op zoek naar een team? Word dan lid van de Facebook-groep om hierin contacten te leggen! Klik hier!