Inschrijven

Inschrijven

Inschrijvingen 51e Batavierenrace

De 51e Batavierenrace zal plaatsvinden op 28 en 29 april 2023.

Hieronder vind is de meest belangrijke informatie betreft de inschrijvingen en de mogelijke loting te vinden. Daarnaast is het ook aangeraden om de volgende documenten goed na te lezen;
Let op: het wedstrijdreglement is van afgelopen jaar.

Belangrijke data 51e Bata - Universiteitscompetitie (83,7 kB)

Belangrijke data 51e Bata - Algemeen Klassement (81,0 kB)

Ploegleidersdraaiboek 51e Batavierenrace (292 kB)

Inschrijfreglement 51e Batavierenrace (155 kB)

Wedstrijdreglement 50e Batavierenrace (175 kB)

Klassementen

Tijdens de 51e editie van de Batavierenrace zal er in de volgende drie klassementen gelopen worden;

- Algemeen Klassement
- Universiteitscompetitie
- Bedrijfsklassement

Hoe schrijf ik mijn ploeg in?

Een ploegleider kan via het dashboard van zijn of haar account een ploeg inschrijven voor de race van 7 november 2022 (00:00) tot 2 december 2022 (23:59).

Mocht er in verband met het aantal inschrijvingen een loting nodig zijn, dan zullen alle ploegen die zich hebben ingeschreven op 7 november gegarandeerd mee doen aan de loting. Alle inschrijvingen vanaf 8 november (tot en met 2 december) zullen dan op volgorde van inschrijven op de reservelijst komen te staan.

De voorlopige lijst met geselecteerde ploegen zal vervolgens op 16 december 2022 bekend worden gemaakt.

Tot en met 30 januari 2023 is het nog mogelijk dat ploegen van de reservelijst naar de selectielijst worden over geplaatst. Hierna zal de selectielijst definitief zijn.

De inschrijfkosten bedragen €310,- (exclusief borg) en dient betaald te worden in twee termijnen. Voor meer informatie, lees bovenstaand ploegleidershandboek en ploegleidersbrief.

Voor de inschrijving is het niet noodzakelijk dat alle lopers van de ploeg al bekend zijn, deze kunnen later worden toegevoegd!

Reglementen

Zie het Reglement voor alle regels rondom de Batavierenrace. Onderstaand Reglement is zowel voor het Algemeen Klassement als het Universiteitsklassement.