Motorrijders

Motorrijder

Motorrijder bij de Bata

Om de Batavierenrace in goede banen te leiden zijn motorrijders nodig. Zij regelen het verkeer op punten waar dit nodig is. In totaal zijn we op zoek naar zo'n 150 motorrijders die willen meehelpen tijdens de race in het weekend van 29 april 2023. Motorrijders zijn vanaf vrijdagnacht tot zaterdag eind van de middag actief in de race.

Als je ons helpt als motorrijder krijg je een exclusieve sweater; koffie/thee; pannenkoeken; een diner achteraf en de kick van het oprijden op de nog lege UTrack, de voormalige sintelbaan, voor het oog van alle toeschouwers. Je kan een slaapplaats op de Campus krijgen en op zondagochtend na-ouwehoeren bij het Bata-ontbijt, met veel koffie, thee, eieren (al dan niet met spek), brood, melk, vruchtensap en cornflakes.

Duo's
Graag zien we ook dat mensen zich als duo opgeven. Voor de organisatie is het een voordeel als er een duorijder op de motor mee kan rijden. De coördinatie voor de motorploegleiders is dan eenvoudiger en het bespaart kosten voor de organisatie.

Voorbereiding

Voorbereiding

Reken erop dat je 18 uur lang in touw bent, van de start om middernacht in Nijmegen, tot de finish aan het eind van de middag in Enschede. Je staat op drie verschillende punten, 's nachts, 's ochtends en 's middags. Het weer hebben we uiteraard niet in de hand, dus neem regenkleding en een extra paar handschoenen mee, en eventueel een paraplu. Hoewel de verzorgingsploegen uiteraard hun best doen om iedereen te bereiken kunnen ze dat niet 100% garanderen. Dus neem ook zelf wat eten en drinken mee. Je krijgt voor het begin van de race ook beveiligingsattributen, afhankelijk van de plaats waar je komt te staan, zoals een flitslamp, fakkels, afzetlint of een light saber. Het is handig om koffers of tassen te hebben zodat je deze attributen ook mee kan nemen.

Vragen?

Stuur dan een mailtje naar a.wopereis@batavierenrace.nl