Bata4life

Logo inactievoor kwfkankerbestrijding(black) staand

Batavierenrace staat op tegen kanker

R bata4life-logo 1 1 (1)

De Batavierenrace en KWF slaan de handen ineen. De organisatie van de Batavierenrace roept alle deelnemers op geld in te zamelen ten behoeve van KWF Kankerbestrijding.

Door acties te houden of door jezelf als team (of per loper) te laten sponsoren tijdens de race kan er geld ingezameld worden. Mocht je inspiratie willen opdoen voor het opzetten van een actie: zie https://acties.kwf.nl/


Ren tegen kanker met Bata4life

Ren tegen kanker is een initiatief van KWF Kankerbestrijding. Samen rennen voor het leven, tegen kanker. Bata4life omarmt dit door zich in te zetten tijdens de Batavierenrace.

KWF gelooft dat het kan: een dag waarop niemand meer sterft aan kanker. Daar is nog veel wetenschappelijk onderzoek voor nodig, onderzoek dat kostbaar is. Met Ren tegen kanker help je mee met geld inzamelen voor dit onderzoek. En je krijgt er een fantastische hardloopervaring voor terug.

Hier ren je voor:

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven daardoor 45 duizend mensen. De ziekte is daarmee doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. Dat betekent elke 5 minuten een diagnose, elk uur meerdere dierbaren die overlijden aan kanker. Dat is echt een enorm tempo.
Om het tempo waarin kanker onze levens raakt te vertragen, is onderzoek nodig. Help je mee om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek?
Met elke kilometer die je rent tegen kanker steun jij de race tegen kanker. Met elke persoonlijke sponsor die jij werft worden we sterker.

Wil je ook onderzoek steunen en het verschil maken?
Maak een actiepagina aan en ren mee met jouw team!

Kwf-rentegenkanker-cmyk-diap-hashtag

Hoe maak ik een actiepagina aan voor mijn team?

Klik hier om een teampagina aan te maken!

1. Vul als teamcaptain jouw persoonlijke gegevens in.
2. Maak op de volgende pagina een teamnaam aan.
3. Kies nee, zodat jij zelf de mensen kan uitnodigen voor jouw team.
4. Kies maak een team.
5. Doe een eerste donatie of klik op sla deze stap over en rond pagina af.
6. Zodra je een teampagina aan hebt gemaakt staat er in jouw persoonlijke dashboard onder team de link die je kan sturen naar jouw teamleden om een persoonlijke actiepagina aan te maken.


Fondsenwervende Tips & Tricks

5 Concrete tips die goed werken

1. Laat zien op Social Media dat je aan het trainen bent en vraag om een donatie = link naar je persoonlijke actiepagina
2. Stuur een Tikkieverzoek, of een oproep in Whatsapp…. Kleine concrete bedragen doen wonderen. Bijv, 5 of 10 euro. Doe altijd een persoonlijk verzoek!
3. Vraag de lokale supermarkt of je het naast de flessenautomaat mag hangen. Klanten doneren dan hun lege flessen bonnetjes aan jullie team
4. Zamel lege flessen in bij vrienden, buren etc.
5. Zorg dat jouw actiepagina er goed uit ziet. Liefst met foto en motivatie zodat jouw vrienden en familie zien dat ze jou steunen!

Klik hier voor voorbeelden en inspiratie om geld op te halen!