Medewerker

Vacature

 

Vacature Radio Verbindingsdienst

Altijd al afgevraagd wat er bij de Batavierenrace achter de schermen gebeurt? Wil jij helpen bij het aansturen van organisatievoertuigen tijdens de race? De Radio Verbindings Dienst (RVD) van de Batavierenrace is per direct op zoek naar een enthousiast nieuw lid voor deze gezellige commissie.

Functieomschrijving
De RVD regelt voor de Batavierenrace elk jaar de communicatie-apparatuur die nodig is om organisatievoertuigen tijdens de race aan te sturen. Deze specialistische apparatuur wordt aan het begin van de race ingebouwd in de voertuigen en later ook weer ingenomen. Tijdens de race onderhoudt de RVD contact met deze voertuigen en zorgt ervoor dat deze communicatie goed verloopt. Verder hebben wij zelf ook voertuigen die tijdens de race communicatie apparatuur kunnen repareren of vervangen.

Als RVD-commissielid doe je veel ervaring op met de radioapparatuur die wij gebruiken. Je leert het protocol dat wij voor de communicatie met de voertuigen gebruiken en komt in aanraking met moderne communicatieapparatuur die bijvoorbeeld door professionele overheidsinstanties wordt gebruikt. Verder werk je mee aan verbeteringen om dit alles nog beter te laten verlopen.

Jouw bijdrage
De RVD is op zoek naar een commissielid met ervaring in organiseren. Een technische achtergrond of kennis over radionetwerken is niet verplicht, vooral enthousiasme, kunnen doorpakken en een leergierige instelling is voor ons belangrijk.

Tijdsbesteding
Door het jaar heen vergadert de RVD een aantal keer om de nodige afspraken te maken en informatie uit te wisselen, zowel onderling als met andere commissies. Zo is er een hechte samenwerking tussen de WedstrijdLeiding (WL) en de RVD. Uiteraard ben je rondom en tijdens het weekend van de race druk bezig. Hier krijg je een hoop gezelligheid voor terug, en daar draait het bij de RVD ook om.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden voor deze functie, neem dan contact op met de RVD. Wij beantwoorden graag eventuele vragen en uiteraard kun je ook een keer vrijblijvend langskomen voor een gesprek!

Anne Stellinga
RVD
Email: rvd@batavierenrace.nl

Overige sponsoren
DesignLab University of Twente
Eurosport Borne
Nedap